Un deputat PSD a spus că dacă Liviu Dragnea va forța excluderea lui Adrian Țuțuianu, remanierea lui Paul Stănescu și mazilirea Gabrielei Firea, deputații și senatorii controlați de liderii puciști vor spublera actuala majoritate parlamentară.

Este vorba despre Răzvan Rotaru (deputat PSD de Botoșani), ale cărui declarații vi le prezentăm în cele ce urmează.

”Suntem mulți parlamentari PSD care gândim așa”

Înainte de a ordona excluderi, sancțiuni și remanieri cu adresă, Liviu Dragnea să se gândească la necesitatea menținerii actualei majorități parlamentare, fiindcă aceasta se află într-un mare pericol. Vă anunț că suntem mulți parlamentari PSD care gândim în acest fel. Așa stând lucrurile, eu sper ca Liviu Dragnea să facă un pas înapoi în ceea ce privește planurile de excludere și de sancționare, fiindcă nu-i nici cazul și nici momentul să le pună în aplicare. Nu vom tolera ca Adrian Țuțuianu să fie exclus dintr-un partid care pretinde că este democratic doar pentru niște înregistrări audio aruncate în presă de inamicii lui”, a declarat Răzvan Rotaru, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

 

Articolul precedentBecu, interlop târgoviștean, la un pas de incendiere în fața Colectiv. Ce l-a împins la gstul disperat
Articolul următor„Fiecare copil merită o poveste” – instruire a directorilor