Caz mai puțin obișnuit la Râncaciov,în Dâmbovița. Un afacerist local, ce aducea mașini second-hand, din Anglia, pe care apoi le dezmembra și le vindea pe bucăți, a rămas fără afacere, dar s-a ales și cu o sancțiune de ordin financiar. Totul pentru că, spun polițiștii ce l-au sancționat, nu avea autorizație de mediu.

”La data de 26 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.4 Poliție Rurală Dragomirești, în colaborare cu reprezentanți de la Garda Națională de Mediu-Comisariatul Județean Dâmbovița, au efectuat un control la un bărbat de 26 de ani, din Râncaciov, care deținea la domiciliu mai multe autovehicule second-hand, de diverse mărci și modele.

Din primele verificări se pare că bărbatul ar fi achiziționat autovehiculele, în principal, din Anglia, le-ar fi dezmembrat și ar fi comercializat diverse piese fără a deține autorizație de mediu în acest scop.”, spun cei de la IPJ Dâmbovița.

Imagine

Imagine cu un caracter ilustrativ (arhivă)

Bărbatul urmează a fi sancționat contravențional de către comisarii de mediu, în conformitate cu prevederile Legii nr. 212/2015 privind modalitatea de gestionare a vehiculelor și a vehiculelor scoase din uz.

Totodată, va fi dispusă și măsura complementară a încetării activității până la obținerea avizelor prevăzute de lege.

De asemenea, se vor continua verificările pentru a se stabili proveniența autovehiculelor., au mai declarat polițiștii dâmbovițeni.

 

Articolul precedentVictorie pentru Chindia, într-un meci amical, cu divizionara C FC Pucioasa
Articolul următorVideo| Puternic incendiu de vegetație, la Ilfoveni, în Dâmbovița. Trafic perturbat pe DN 71