Un puternic incendiu de vegetație a izbucnit în jurul orei 13.00, de-a lungul drumului național 71, pe raza localității dâmbovițene Ilfoveni. Traficul auto a fost practic imposibil , de-a lungul arterei, din cauza fumului gros și a flăcărilor. Din fericire a început să plouă și problema a fost parțial rezolvată.

Imagine

Sursa foto-captura postare gazetadambovitei.ro

Incendiul de vegetație era întins pe hectare întregi, de-a lungul DN 71, în apropiere de localitatea dâmbovițeană Ilfoveni. În zonă se întâmpla același lucru în fiecare an, aproape cu regularitate, la final de februarie. Cel mai probabil este vorba de incendieri intenționate ale resturilor vegetale aflate pe câmp.

Astăzi, 27 februarie 2020, flăcările puternice și fumul dens au făcut ca la un moment dat pe arteră sa nu se mai poată circula (video)

Mulți dintre cei aflați la momentul respectiv în trafic au făcut cale întoarsă,inclusiv o ambulanța aflată la o intervenție (vezi foto), alegând rute ocolitoare. În cele din urmă în zonă a început să plouă, iar flăcările s-au mai domolit.

Articolul precedentUn dâmbovițean, ce vindea piese auto second-hand, a rămas fără ”afacere”, din cauza autorizației de mediu
Articolul următorCULISELE PUTERII, o nouă emisiune la Realitatea PLUS. Care sunt jocurile, tensiunile și aranjamentele din spatele scenei politice