Radu Burciu, jucător de fotbal la echipa Young Boys Târgoviște (minifotbal), a fost desemnat selecționer al Naționalei Belgiei de minifotbal. Radu Burciu va activa în continuare și ca jucător la echipa târgovișteană.

Radu Burciu s-a alăturat echipei târgoviștene Young Boys Târgoviște, în vara anului 2019 și a participat în calitate de jucător la succesul de până acum al echipei (pe primul loc în campionatul județean de minifotbal, din Dâmbovița).

Imagine

Sursa foto– facebook Radu Burciu

Imagine

Young Boys Târgoviște

Conform unui anunț, postat de Radu Burciu, pe pagina personală de facebook, acesta a fost numit selecționer al Naționalei Belgiei de minifotbal. Anunțul este însoțit și de o fragment video în care un oficial al echipei belgiene anunță, cu satisfacție nedisimulată, că a fost perfectat contractul cu „un titan al minifotbalului mondial” iar cadoul a fost adus de…Moș Crăciun, acordul între părți fiind parafat, se pare, chiar în ziua de Crăciun.

Merci Père Noël …. les membres de L'AMB et #christianmercier #raduburciu #ionutbogdan vous souhaitent une fin d'année formidable…#wearebelgium #socca #sixaside #minifootball #socca #worldcup #ROADTOWORLDCUP2020

Publicată de AMB – MF pe Miercuri, 25 decembrie 2019

detalii aici

Radu Burciu va continua să activeze și ca fotbalist la Young Boys Târgoviște, în continuare.

Minifotbalul este o ramură a fotbalului ce ia din ce în ce mai mult avânt fiind un mix între fotbalul tradițional (11 la 11) și fotbalul în sală. Confruntările au loc în exetrior pe o suprafață de 1/4 din suprafața unui teren normalde fotbal și sunt câte 6 jucători în fiecare echipă, reprizele unei partide durând câte 20 de minute.

Articolul precedentÎPS Nifon, aniversare de 20 de ani de când a devenit Arhiepiscop al Târgoviștei
Articolul următorFără coduri și fără zăpadă, până la Revelion, în Dâmbovița. Vezi prognoza meteo