Un pompier, dispărut de o săptămâna în Munții Bucegi, este căutat de salvamontiști. Se crede că pompierul a fost victima unui accident petrecut în munți. Salvamontişii au informaţii că bărbatul a urcat spre Vf. Omu, plecând de la telecabina din Buşteni.

Andrei Haiduc (37 de ani) n-a mai dat niciun semn de viaţă din data de 26 februarie. Există informaţii că în acea zi a avut o scurtă discuţie la telefon cu o prietenă căreia i-a spus că se pregăteşte să urce spre Vf. Omu din Bucegi, fără a da mai multe amănunte în legătură cu traseul pe care îl abordează.

Fiind cunoscut drept un montaniard înrăit, apropiaţii nu s-au îngrijorat imediat. Andrei Haiduc obişnuia să plece singur pe munte zile la rând.

Abia când, duminică, 3 martie nu s-a prezentat la serviciu, colegii săi au început să se întrebe dacă nu cumva s-a întâmplat ceva.

Echipele de salvatori n-au pornit imediat în căutarea lui pentru că nu ştiau exact unde să caute. Pe Vf. Omu se poate ajunge pe mai multe trasee, fie din Prahova, fie din Braşov sau Dâmboviţa.

Deocamdată se sondează văile din zona Vf. Omu, dar fără rezultat până vineri după-amiază.

 

Sursa: adevarul.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentPeste 100 de noi cazuri de rujeolă în România. Câte cazuri au fost confirmate în Dâmbovița
Articolul următorOrganizația Neamunit Târgoviște organizează Marșul Tăcerii pentru comemorarea victimelor regimului comunist