Un tânăr de de 23 de ani din Cornești, județul Dâmbovița, s-a ales cu un dosar penal pentru fals în înscrisuri, după ce le-a prezentat polițiștilor o adeverință de angajator falsă. Tânărul se deplasa cu mașina pe DN 1 A și a vrut să „ocolească”, în acest fel, prevederile ordonanțelor militare, privind circulația persoanelor în timpul pandemiei de coronavirus.

La data de 22 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul național 1A, pe raza localității Crevedia, o autoutilitară condusă de un bărbat de 23 de ani, din Cornești.

La solicitarea polițiștilor, conducătorul auto le-a prezentat acestora o adeverință emisă de angajator.

În urma verificărilor efectuate în Registrul Electronic General de Evidență a Salariaților, polițiștii au constatat că bărbatul nu ar fi angajat al societății comerciale respective.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și fals în înscrisuri sub semnătură privată, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Articolul precedentSute de angajați din centrele rezidențiale pentru bătrâni sunt testați pentru COVID 19, în Dâmbovița
Articolul următor16 primării din Dâmbovița au încălcat, în 2020, dispozițiile legale privind indemnizațiile primarilor și funcționarilor