Un tânăr de 26 de ani din Perșinari, județul Dâmbovița, a fost reținut de polițiștii târgovișteni. Tânărul este suspectat de furt calificat, după ce, în luna aprilie a dat „lovitura” la o societate comercială din Târgoviște.

Polițiștii dâmbovițeni au reușit să rețină un tânăr din Perșinari, după aproximativ o lună și jumătate de căutări, a autorului unei „lovituri” la o societate comercială din Târgoviște.

„La data de 20 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut pentru 24 de ore, un tânăr, de 26 de ani, din Perșinari, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Astăzi, 21 mai, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul este bănuit că, în noaptea de 5 spre 6 aprilie a.c., ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din Târgoviște și ar fi sustras 400 de lei.

Fotocaptură imagini cameră de supraveghere

În imaginile din timpul furtului, surprinse de o cameră de supraveghere, din incinta societății comerciale, se vede cu hoțul încearcă să scape chiar de camerele de supraveghere, de care se pare că este conștient că există. Acesta poartă un hanorac cu glugă, care îi acoperă fața, și se târăște pe pardoseala magazinului, pentru a fi cât mai puțin observat de obiectivul camerei.

Articolul precedentO persoană a fost rănită în urma unei coliziuni auto, la Crevedia
Articolul următorRecidivistul care a încercat să violeze o bonă din Nepal, control judiciar: „Mi-a pus mâna pe fund. Mă întreba dacă vreau”