O nepaleză în vârstă de 31 ani, angajată de o familie din Dâmbovița, a trăit spaima vieții după ce un bărbat recidivist, a încercat să o violeze în plină zi. Totul s-a întâmplat sâmbătă, în Găești. Un jandarm care a văzut toată scena l-a imobilizat pe bărbat. În ciuda mărturiilor, agresorul, care a mai fost închis pentru viol, a primit doar control judiciar.

Nepaleza ne-a povestit că abia ieșise din casă că bărbatul a și interpelat-o. A întrebat-o dacă vrea să facă sex cu el, timp în care femeie plimba copiii în căruț. A urmărit-o timp de câteva minute bune. Mai grav e că bona era la plimbare cu două fete, gemene, în vârstă de doar doi ani.

Marian Neagu, un recidivist în vârstă de 51 de ani, care a mai făcut închisoare pentru viol, eliberat în urmă cu doi ani, a urmărit-o prin Găești pe nepaleza care plimba copiii și i-a pus mâna pe fund. Mai mult, și-a dat jos pantalonii și a început să se masturbeze în fața ei.

Femeia nu s-a pierdut cu firea și l-a amenințat că sună la Poliție. Mai mult, și-a scos încălțămintea și era gata să se lupte cu agresorul dacă lucrurile escaladau.

„Eram aproape de casă și mi-a pus mâna pe fund și m-a ținut. Își dăduse pantalonii jos și era cu penisul afară și se masturba. Mă întreba dacă vreau. Nu știam ce să fac. Am sunat-o pe doamna, care a sunat la Poliție”, a povestit nepaleza, care a dorit ca identitatea să nu îi fie dezvăluită.

Pentru că era dezbrăcat în preajma copiilor, plutonierul major Mihail Pascariu de la IJJ Dâmbovița, aflat în timpul liber, care l-a văzut de la fereastră, l-a alergat și l-a imobilizat, așteptând sosirea polițiștilor.

Agresorul a declarat că a atins-o pe femeie pe spate, nu pe fund.

„Mergeam pe stradă și doar am pus mâna pe ea, dar nu i-am făcut nimic. Nu i-am făcu nimic, nu am bătut-o, nu am agresat-o, adică să profit de ea sau chestii din astea”, a explicat Marian Neagu.

Mama copiilor povește speriată că cei mici au fost în pericol și că agresorul trebuie să intre din nou la închisoare.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri și tentativă de viol. Acesta a mai fost închis pentru viol, dar acum a primit doar control judiciar.

Articolul precedentFoto| Un tânăr, din Perșinari, a fost reținut de polițiști. Este suspectat de furt, dintr-o societate comercială din Târgoviște
Articolul următorVIDEO Paznic snopit în bătaie de un un tânăr, într-un supermarket din Moreni