În incendiul de la fabrica de mobilă din Târgoviște a fost nevoie de o mobilizare suplimentară de forțe. 15 autospeciale au intervenit la fața locului. Din cauza fumului a fost emisă și o avertizare prin sistemul RO-ALERT.

Arderea se manifestă pe o suprafață de 3000 de mp. În interior se aflau depozitate elemente de construcție și materiale combustibile.  11 autospeciale ce intervin aparțin ISU Dâmbovița, fiind mobilizate 4 autospeciale de la SVSU Târgoviște și SPSU OMV Petrom.

Deasemenea IGSU a transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert. Zona de transmitere a cuprins celulele de telefonie mobilă din Municipiul Târgoviște.

Mesajul a fost următorul:

„Incendiu fabrica de mobilă cu degajări mari de fum. pentru asigurarea protecției, rămâneți în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. respectați recomdarările pompierilor.”

În incendiul de la Târgoviște, de la fabrica de mobilă, din zona ROMLUX, nu s-au înregistrat victime. S-a reușit protejarea unei case din apropiere, o hală de producție a unui operator economic aflat în vecinătate, un imobil P+2 dar, poate cel mai important, și un punct de distribuție gaze.

Articolul precedentFoto-Video| Incendiu puternic la o fabrică de mobilă din Târgoviște
Articolul următorLucrări de pe Centură nesemnalizate. Pericol de moarte pentru un șofer