Muncitorul de 29 de ani rănit la Potlogi în Dâmbovița, a fost salvat de medicii de la SMURD Dâmbovița. Bărbatul a fost preluat de un elicopter și transportat la un spital din Capitală.

Tânărul de 29 de ani fusese rănit la Potlogi, în incinta unei balastiere din localitate (detalii aici www.realitateadedambovita.net).

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.00. Muncitorul, ce se afla în incinta balastierei, fiind prins sub balast, în buncărul pentru descărcarea agregatelor minerale. Până la sosirea pompierilor de la ISU Dâmbovița, ce au intervenit printr-un echipaj de ambulanță SMURD, de la Garda Potlogi, muncitorul a fost extras de sub balastul de agregate minerale, dar se afla în stop cardio-respirator.

După intervenția celor de pe ambulanța SMURD, pacientul a fost resuscitat ( până la apariția semnelor vitale, puls și respirație).

Ulterior ,tânărul de 29 de ani a fost predat unui echipaj SAJ DB, acesta transportându-l la un elicopter SMURD, bărbatul fiind transferat la un spital din Capitală pentru investigații suplimentare.

Articolul precedentMuncitor de 38 de ani căzut de pe o schelă, la Târgoviște
Articolul următorUnicat în România, o săptămână de „Black Friday”, la teatru