Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște a anunțat că a pregătit o ofertă unicat pentru iubitorii artei teatrale. O săptămână Black Friday, la spectacolele instituției, în care prețul biletelor va fi redus substanțial.

Săptămâna Black Friday va avea loc în perioada 24-29 noiembrie, anunță reprezentanții teatrului târgoviștean.

Imagine

”Pentru prima oară în România, un teatru de stat organizează o întreagă săptămână de evenimente Black Friday. Astfel, începând cu duminică 24 și până vineri 29 noiembrie, inclusiv, îți vom oferi reduceri explozive la prețul biletelor pentru spectacolele: Carmen (24 nov); Patima Roșie (27 nov); Take, Ianke și Cadîr (28 nov); Livada de vișini (29 nov).
    Tot ce ai de făcut, este sa vii până cel târziu vineri, 29 noiembrie, ora 19:00, cu codul: BLKFRI, exclusiv la agenţia de bilete a Teatrului Tony Bulandra, începând cu astăzi, 18.11.2019 și beneficiezi pe loc de o reducere explozivă la prețul biletului de intrare pentru spectacolele organizate de Black Week.”

Este anunțul făcut de reprezentanții teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște.

Articolul precedentUpdate| Muncitorul rănit la Potlogi a fost resuscitat de medicii de la SMURD DB și transportat la un spital din Capitală
Articolul următorVideo| Internaționalul moldovean, de la Chindia Târgoviște, Vadim Rață, crede în România