Un control de rutină, pe linia respectării prevederilor privind circulația persoanelor,conform normelor prevăzute de Ordonanțele Militare, a fost unul cu surprize pentru jandarmii dâmbovițeni. La Pătroaia, un bărbat de 48 de ani, legitimat în conformitate cu prevederile legale în vigoare, s-a dovedit a fi o persoană dată în urmărire națională pentru furt.

Acțiunea celor de la Jandarmeria Dâmbovița a avut loc la Pătroaia (comuna Crângurile), în dimineață zilei de luni, 13 aprilie. Conform celor de la IJJ Dâmbovița:

Imagine

Sursa foto-IJJ Dâmbovița, facebook

„Un bărbat în vârstă de 48 de ani dat în urmărire națională, cu mandat de arestare pentru infracțiunea de furt, a fost prins astăzi, 13 aprilie a.c. de jandarmi în timpul desfășurării unei misiuni pe raza localității Pătroaia, care a vizat respectarea prevederilor legale impuse pe perioada stării de urgenţă.
Persoana depistată, urmărită național a fost predată pe baza unui proces-verbal organelor de poliție pentru luarea măsurilor legale.”

Au precizat cei de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița, într-o postare pe pagina oficială de facebook a instituției.

Articolul precedentMăsuri suplimentare de protecție,împotriva COVID 19, la Corbii Mari, după ce o a treia persoană din localitate a decedat
Articolul următorSăptămână de foc, atât la propriu cât și la figurat, pentru ISU Dâmbovița. Peste 260 de acțiuni (6-12 aprilie)