Un mandat european de arestare a fost pus în aplicare de polițiștii dâmbovițeni

Conform unui comunicat de presă al IPJ Dâmbovița:

La data de 15 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale sprijiniți de lucrătorii Poliției Orașului Fieni și Serviciul de Acțiuni Speciale au pus în aplicare două mandate europene de arestare emise pe numele unor  bărbați din Fieni, urmăriți internațional.

Pe numele acestora, autoritățile din Germania au emis mandatele europene de arestare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Cei în cauză au fost reținuți și depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița, urmând să fie prezentați Curții de Apel Ploiești cu propunerea de arestare preventivă.

În data de 4 octombrie polițiștii dâmbovițeni reținuseră un alt cetățean pe numele cărui fusese emis un mandat de arestare internațional, de către autoritățile din Olanda.În ultimele două luni, aproximativ 70 de persoane, cu mandat internațional de urmărire, au fost reținute în întreaga țară.

Articolul precedentEcaterina Andronescu intervine în scandalul momentului din PSD: Țuțuianu a vorbit în cadrul unei ședințe
Articolul următorGrup statuar dedicat „Centenarului”, la Târgoviște.