Vadim Rață, jucătorul care a adus trei puncte, pentru Chindia Târgoviște,în ultimul meci din campionat (Chindia-Astra 1-0) este supărat că nu a fost convocat în maționala Moldovei, după prestațiile bune din campionatul României. Rață spune că stranierii moldoveni nu sunt băgați în seamă la națională.

FotoViorel Moldovan (stânga) și Vadim Rață (dreapta), conf.de presă Chindia Târgoviște

Vadim Rață (internațional moldovean) și Denis Dumitrașcu, doi dintre jucătorii aflați sub comanda antrenorului Viorel Moldovan, la Chindia Târgoviște, au vorbit despre modul cum prestațiile lor, apreciate ca bune și foarte bune, au fost percepute în locurile lor de baștină.

Denis Dumitrașcu a ajuns la Chindia de la Râmnicu Vâlcea și spune că este de pea multă vreme la Târgoviște pentru ca presa de acasă să îl mai bage în seamă. În schimb internaționalul moldovean Vadim Rață (ajuns la Chindia Târgoviște la începutul anului 2019) a declarat că este dezamăgit de faptul că este uitat de conaționalii săi și nu  mai fost convocat la națională. Rață crede că România are un campionat puternic, iar jucătorii moldoveni ce evoluează aici ar trebui să aibă prioritate la convocările la națională.

(video,declarații Vadim Rață – min.00.56- min.02.35)

Vadim Rață a marcat ultimul gol al Chindiei Târgoviște, în liga I de fotbal, unul de trei puncte pentru dâmbovițeni, în confruntarea Chindia-Astra 1-0, din etapa a XI-a a primei ligi.

Articolul precedentAngajații unei primării din Dâmbovița, lăsați fără Facebook. Ce schimbări a adus această măsură
Articolul următorBucureștean prins băut bine, la volan. A refuzat testul de sânge pentru alcool și s-a ales cu dosar penal