Vin vești tulburatoare de la Răcari, din Dâmbovița, unde este cel mai mare focar de coronavirus din județ. O femeie de 61 de ani,diagnosticată cu coronavirus,în data de 17 aprilie, a decedat, la Spitalul Judetean de Urgență din Târgoviște. Femeia lucra ca infirmieră la Centrul Medico-Social din Răcari unde sunt peste 60 de cazuri de infecție cu coronavirus confirmate.

Vestea tulburatoare a fost anunțată de primarul localitații Răcari, pe pagina sa personală de facebook,în urmă cu puțină vreme:

„Fără cuvinte…
Moment trist pentru noi toți! Colega noastră, Elena Popa, tanti Nuți a pierdut lupta!
Odihnească-se in pace!
Condoleanțe familiei!

A scris Marius Caravețeanu, pe pagina sa de facebook.

Femeia decedată avea 61 de ani si fusese diagnosticată cu coronavirus în urma cu aproape două săptămâni. Aceasta era tratată în Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, unde a decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Conform informarii celor de la INSP, femeia este înregistrata ca fiind decesul cu numărul 786. Data internarii fiind 17.04.2020, transferată la ATI în 23.04.2020, intubată din data de 24.04.2020. Data decesului 3.03.2020. Între comorbiditați sunt precizate: HTA,DZ de tip II și obezitate.

În județul Dâmbovița este cel de-al șaselea deces din cauza coronavirusului. Doi dintre cei decedați sunt din Centrul Medico-Social de la Răcari ( o pacientă de 83 de ani si o infirmieră de 61 de ani).

Articolul precedentȘomaj tehnic și după 15 mai? Vezi cine ar putea beneficia, conform ministrului Muncii
Articolul următor„Spovedania lui Rizea”, acuzații grave la vârful SRI: Cât de implicate sunt Serviciile în vânzarea statului român