Aflat în Dâmbovița, pentru o întâlnire regională, cu liderii Pro România, Victor Ponta a afirmat că formațiunea pe care o conduce este în campanie electorală, dar pentru alegerile prezidențiale din 2024.

Imagine

Ponta a declarat, la Târgoviște (după întâlnirea cu membrii de partid) că partidul pe care îl conduce este: „În opoziție față de PNL și Guvernul Orban. Vom colabora doar punctual, pe diferite proiecte. Ce se întâmplă în PSD este doar problema lor. ” a mai spus Ponta.

Imagine

foto– Întâlnire regională Pro România. Târgoviște 29 noiembrie 2019 (sursa foto- facebook Victor Ponta)

În ceea ce privește o eventuală alianță cu PSD, liderul Pro România a declarat: „Nu insist neapărat pe ideea unei alianțe de centru stânga”.

„E o epocă neagră pentru România, care a început în decembrie 2016, când a apărut Dragnea cu propunerea Sevil Shaiedeh ca premier, când toată lumea a rămas ca la dentist, și care s-a încheiat alaltăieri (n.m. odată cu CEX-ul PSD, ce a consființit demisia Vioricăi Dăncilă). Noi suntem în campanie electorală pentru alegerile prezidențiale din 2024, începând de astăzi.”

Liderul PRO România nu a afirmat direct cine va fi candidatul Pro România la alegerile prezidențiale din 2024, dar a lăsat să se înțeleagă că el va fi acesta.

Articolul precedentCutremur după cutremur în Balcani. A fost cutremur (minor) și în Bulgaria, dar și în Vrancea
Articolul următorFOTO| Fără piramidă de lumină, la Ziua Sfinxului din Bucegi