Au dat spargerea la o societate comercială, de un au furat cabluri de înaltă tensiune în valoare de 11.379 de lei, dar au vândut toată marfă cu 1.500 de lei, la un centru de fier vechi din Titu.

Este pățania a patru bărbați – Găină, Oaie şi Palermo din Costeşti Vale şi amicul lor de „ciordeală”, Canibalu’, din Odobeşti.

Aceștia au fost reținuți şi anchetaţi de poliţiştii găeşteni sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului, pentru furt calificat.

Hoți dăduseră mai multe lovituri, în perioada decembrie 2018-ianuarie 2019, pe raza unei comune învecinate, Costeștii din Vale.

„Poliţiştii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au identificat autorii unui furt de cabluri de înaltă tensiune, comis pe raza localităţii Costeștii din Vale. Prejudiciul este estimat la 11.379 de lei. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentTârgoviște. Copil de 7 ani, lovit de o mașină
Articolul următorRezultate bune pentru secția de atletism a Clubului Sportiv Târgoviște