Vremea s-a schimbat total. O constatăm cu toții dar și pompierii, care sunt nevoiți sa se lupte cu puternice incendii de vegetație în mijlocul iernii. Chiar la această oră (31 ianuarie) la Vlădeni, în Dâmbovița, cei de la ISU Dâmbovița se luptă cu un putrenic incendiu de vegetație, ce mistuie 5000 de metri pătrați de teren.

 

Incendiul s-a declanșat pe un teren din localitatea Vlădeni, din județul Dâmbovița. Pâmântul in zonă este uscat ca după arșița verii și dacă nu ar fi calendarul probabil ca nimeni nu ar crede că ne aflăm în plin sezon hibernal. Și la Vlădeni, ca și în multe alte localități din Dâmbovița, exceptănd zona montană, nu au căzut aproape deloc niciun fel de precipitații, în ultimele două luni.

Incendiul de la Vlădeni este localizat pe o suprafața de 5000 de mp. Pentru stingerea focului au fost mobilizați pompierii de la detașamentul Moreni, al ISU Dâmbovița.

Articolul precedentÎncă o minoră, din Dâmbovița, a fost dată dispărută. Polițistii cer ajutorul populației. Fata are 17 ani și este din Moreni
Articolul următorSenatorul de Dâmbovița, Titus Corlățean, șef al Senatului? Anunț făcut de PSD, după CEX (31 ianuarie 2020)