Marcel Ciolacu a declarat că Titus Corlățean este propunerea Comitetului Executiv al PSD pentru președinția interimară a Senatului,dar decizia aparține grupului social-democrat de la Senat. Președintele interimar al PSD a mai spus că Teodor Meleșcanu și-a exprimat dorința de a demisiona de la Senat.

”Am stat de vorbă cu domnul Meleșcanu și a spus că dânsul și-ar dori să-și înainteze demisia, pentru că așa este corect și am luat act de dorința dânsului, una cât se poate de normală. Totodată am discutat și despre acordul pe care PSD îl va avea pe viitor cu Forța Națională„, a conchis Ciolacu, după CEX-ul PSD (31 ianuarie 2020)

Judecătorii Curții Constituționale au decis că Teodor Meleșcanu a fost ales nelegal în funcția de președinte al Senatului.

CCR a dezbătut sesizarea de neconstituționalitate a parlamentarilor ALDE, PNL, PMP, UDMR și a unor senatori neafiliați privind alegerea lui Teodor Meleșcanu în funcția de președinte al Senatului.

conform realitatea.net

Teodor Meleșcanu a fost ales pe 10 septembrie 2019, la propunerea PSD, președinte al Senatului.

Propunerea a fost discutată la Cex-ul PSD-ului.

Pe 30 ianuarie, Senatorul Titus Corlăţean a fost ales vicepreşedinte al Comisiei APCE pentru alegerea judecătorilor la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, informează un comunicat al Senatului.

În urma cu doar câteva zile Titus Corlățean, la o conferință de presă a PSD Dâmbovița, unde ocupă funcția de președinte executiv, nu a dorit s,a comenteze în niciun fel dacă își dorește să preai funcția de președinte al Senatlui, nominalizat de PSD, precizând doar că mai sunt și alți colegi (social democrați ce ar putea revendica această funcție).

Articolul precedentVideo| Anormal! Pompierii din Dâmbovița se luptă cu un puternic incendiu de vegetație, la Vlădeni. Parcă ar fi mijlocul verii nu al…iernii
Articolul următorFemeie (62 de ani) găsită bătută, pe drum,în localitatea dâmbovițeană Racovița. Fusese agresată de o altă femeie, de 74 de ani