O femeie în vârstă de 83 de ani, din comuna dâmbovițeană Produlești, a pus Poliția și familia pe jar după ce a dispărut de la domiciliu. Abia după 20 de ore de căutări, oamenii legii, ajutați de un tânăr cu o dronă, au găsit-o pe femeie teafără și nevătămată.
Totul s-a întâmplat în urmă cu două nopți. Familia femeii de 83 de ani au sesizat organele legii despre dispariția sa. Polițiștii și localnicii au plecat imediat în căutare sa, dar arealul mare din zonă le-a împiedicat situația.

FOTO/VIDEO: edicristall
În cele din urmă, investigatorii au decis să ceară ajutorul unui tânăr care are o dronă, iar după câteva zeci de minute de căutări, drona a reuşit să o filmeze pe bătrână care se afla la câţiva kilometri de casa ei, pe un câmp. Era teafără și nevătămată, iar oamenii legii spun că nu a fost victima vreunei infracțiuni.
Anchetatorii spun că bătrâna și-a petrecut noaptea în frig şi era epuizată. Aceasta le-a spus salvatorilor că a plecat de acasă să se plimbe prin sat.
FOTO/VIDEO: edicristall
FOTO/VIDEO: edicristall
FOTO/VIDEO: edicristall
FOTO/VIDEO: edicristall
Articolul precedent„Ravagii” printre șoferi, în urma unei razii, la Târgoviște. Centura de siguranță, pacostea cea mai mare
Articolul următorIncendiu puternic la Băleni. Intervin pompierii de la ISU Dâmbovița