În urma tragediei din locallitatea Bălteni, acolo unde doi copii (frate și soră) de 7, respectiv 9 ani s-au înecat, după ce au căzut într-o groapă adâncă de doi metri, unde se construieşte o staţie de epurare, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.
Autorităţile vor să afle de ce executantul lucrării a lăsat această groapă neprotejată. Şi părinţii copiilor ar putea fi cercetaţi pentru neglijenţă. Se pare că acela era locul frecvent de joacă al celor mici.
Copiii veniseră acolo să se joace, dar locul nu era asigurat corespunzător, cu gard de protecţie. În zonă nu existau nici măcar panouri de avertizare.
Împreună cu alţi copii, cei doi fraţi, au mers pe câmpul din apropierea comunei unde locuiesc. La un moment dat, din cauza terenului îmbibat de la apă, de la ploile din ultimele zile, fetiţa a alunecat în groapa adâncă unde se construieşte staţia de epurare.
Fratele ei a sărit după ea, însă nu s-a mai întors la mal. Potrivit autorităţilor, groapa are o adâcime de 2 metri şi o lungime de 20 de metri şi era plină cu apă.
Sursa VIDEO: MDI TV
Articolul precedentAccident la Târgoviște. Șoferul a ajuns la spital, iar mașina s-a oprit într-un pom
Articolul următorDe ce vor primarii să îi evalueze pe șefii din Poliție: „Oamenii vin la primar, totul se sparge în capul primarului”