Un accident spectaculos a avut loc la orele pânzului pe raza comunei dâmbovițene Gura Șuții. Două autoturisme s-au ciocnit în apropierea unei treceri de pietoni. Inițial accidentul a fost protocolat ca tamponare, dar după ce două persoane s-au prezentat la spital, cu dureri, a fost schimbată încadrarea. Accidentul a fost surprins și de camerele de supraveghere din zonă.

Un șofer, ce nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, a produs o tamponare.  Mașina condusă de acesta a lovit o mașină care circula regulamentar, din sens opus. Ulterior, autoturismul lovit a ricoșat în alte două mașini, staționate.

Așa a fost înregistrat initial accidentul de la Gura Șuții. (video-sursa gazetadambovitei.ro)

Inițial, nu s-au declarat victime și evenimentul a fost protocolat ca tamponare. Ulterior, două persoane au solicitat intervenția medicilor, prezentându-se la spital, acuzând dureri în urma impactului. Nici una nu a necesitat internare.  Așa cum se vede si în imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, impactul a fost extrem de violent în plus acesta petrecându-se practic pe trecerea de pietoni.

Poliția efectuează cercetări în acest caz,în momentul de față.

Articolul precedentDe la români, la ruși, apoi la polonezi. Urmează chinezii? COS Târgoviște a trecut în proprietatea unei firme poloneze
Articolul următorMagistrații dâmbovițeni renunță la protestele demarate în 29 ianuarie