Senatorul Adrian Țuțuianu( PRO România) este protagonistul unei filmări ce a devenit virală în spațiul virtual. Acesta apare într-un clip video de câteva secunde în care este filmat împărțind pliante electorale, de unul singur, prin comuna dâmbovițeană Șotânga. Filmarea a dat naștere la  zeci de comentarii și sute de reacții, concluzia fiind că fostul șef al PSD Dâmbovița, conducătorul întregului județ la acea vreme, este acum, de când a trecut la PRO România, abandonat de toată lumea și nu mai are nicio putere.

Filmarea a fost făcută în data de 11 aprilie 2019, în comuna dâmbovițeană Șotânga, iar în imagini senatorul Adrian Țuțuianu apare mergând de unul singur pe o stradă din loclalitate împărțind, prin locuri unde nu apare nici măcar o persoană, pliante electorale ale PRO România.Filmarea este făcută din interiorul unui autovehicul, ce trece pe lângă senatorul dâmbovițean.

(Video- sursă youtube)

După ce postarea a devenit virală, în spațiul virtual, senatorul Adrian Țuțuianu a recționat, pe pagina personală de facebook, spunând că întreaga campanie este orchestrată de oamenii Rovanei Plumb, șefa PSD Dâmbovița.

Spre nefericirea unor „unelte” folosite de #camarila #Plumb, care n-au altă valoare decât banul, echipele PRO ROMÂNIA Dâmbovița sunt zilnic pe teren. Astăzi ne-am împărțit în mai multe localități (eu și câțiva colegi am mers la Șotânga, iar alte echipe au fost la Fieni, Buciumeni, Moțăieni, Cobia și Dărmănești).

Întreaga mea carieră politică s-a bazat pe contactul direct, permanent cu #OAMENII. Sunt onorat să le bat la poartă, să-i cunosc și să le vorbesc despre proiectul nostru. Așa am făcut și în 2008 și în 2012 și în 2016. Așa am câștigat de fiecare dată (iar „uneltele” știu asta). Spre deosebire de unii de prin PSD-ul actual, MIE NU MI-E RUȘINE SĂ MERG PE STRADĂ, PRINTRE OAMENI, iar puterea mea vine din fiecare mână pe care o strâng.

Ne vedem la vot, prieteni!”

Postarea este ilustrată și cu fotografii în care A. Țuțuianu apare înconjurat și de oameni,în comuna Șotânga, poze ce evident vor să ilustreze faptul că senatorul nu a fost abandonat chiar de toată lumea, așa cum sugerează adversarii politici, spune acesta.

Articolul precedentBaschet feminin: CSM Târgoviște a ratat și ultimul obiectiv în competiția internă
Articolul următorSorana Cîrstea din nou într-o finală de turneu WTA