Dâmbovițeanul Laurențiu Corbu, fundașul la care a renunțat de curând antrenorul celor de la Dinamo București, Dușan Uhrin, vrea ajutorul fanilor în confruntarea de pe arena Națională, cu FCSB. Corbu a ajuns la Chindia Târgoviște și confruntarea cu FCSB ar putea fi primul său meci ca titular la echipa antrenată de Viorel Moldovan.

Laurențiu Corbu, fundașul de 25 de ani, la care clubul Dinamo a renunțat fără pretenții, în urmă cu puțin timp, a ajuns la Chindia Târgoviste sub comanda lui Viorel Moldovan, în urma cu exact 10 zile (11 februarie) și încă nu a debutat ca titular în formula de echipa gândită de Moldovan. Este posibil să o facă în meciul ce va avea loc în data de 22 februarie, pe Arena Natională, când târgoviștenii de la Chindia întâlnesc FCSB. ”Avem nevoie de suporteri alături de noi,în numar cât mai mare, ca în meciul din tur, a spus Corbu.”

video

 

În partida din turul campionatului, dintre Chindia și FCSB, pe stadionul ”Ilie Oană”, din Ploiesti, locul unde dâmbovițenii dispută meciurile de acasă, au fost prezenți aproximativ 10.000 de spectatori, o audiență record, pentru echipa dâmbovițeană, mai ales în condițiile în care nu evoluează pe propriul stadion.

Imagine

Foto- Chindia-FCSB (1-2), 20 octombrie 2019, stadion ”Ilie Oană”, Ploiești (10.000 de spectatori,în tribune)

Momentan sunt 300 de billete vândute, către fanii târgovișteni, la partida ce va avea loc pe Arena Națională,în data de 22 februarie. Oficialii echipei Chindia se așteaptă însă ca mulți suporteri dâmbovițeni sa cumpere bilete direct de la casele de bilete ale stadionului , astfel ca totalul suporterilor dâmbovițeni să depășească 1000 de oameni.

Articolul precedentCe au mai confiscat jandarmii dâmbovițeni, de la vânzătorii ambulanți ce nu aveau autorizație
Articolul următorAu văzut roșu-n fața ochilor! Accident cu trei mașini (doua de culoare roșie) în centrul Târgoviștei