Edilii mai multor localități dâmbovițene vor reacționa, după tragedia de la Gura Șuții, unde un cetățean olandez a ucis o fată de 11 ani. Vor fi instalate camere de supraveghere suplimentare, în localități, după cum afirmă aceștia. Una din localitățile învecinate cu Gura Șuții, este vorba de Nucet, a fost chiar pe traseul cetățeanului olandez, ce a fost indentificat pe camerele de supraveghere din această localitate, afirmă primarul localității.

Foto-Luisa Bărboiu- primar Nucet, județul Dâmbovița

( o comună pe unde a trecut criminalul de la Gura Șuții)

Tragedia de la Gura Șuții, din Dâmbovița, continuă să producă reacții. Într-o conferință de presă, de la PSD Dâmbovița, doi dintre edilii dâmbovițeni au declarat că au decis să instaleze camere de supraveghere suplimentare în comunități, după tragedia de la Gura Șuții. Este vorba de primarii de la Valea Mare, Constantin Miu, și Nucet , Luisa Bărboiu.

video.

Olandezul ce a ucis-o pe fata de 11 ani, la Gura Șuții, în Dâmbovița, a fost identificat și pe camerele de supraveghere din comuna învecinată, Nucet, în traseul său prin județul Dâmbovița, după cum a declarat primarul localității, Luisa Bărboiu.

Articolul precedentOlandezul suspectat de moartea Adrianei Fieraru ar fi încercat să violeze o copilă în Iași, în 2016
Articolul următorSorana Cîrstea – la doi pași distanță de reeditarea performanței carierei