Târgovișteanca Sorana Cîrstea se pregătește intens pentru sezonul de zgură din circuituil WTA. După succesul din proba de dublu, împreună cu Andreea Mitu, de la Lugano, din Elveția, Sorana s-a mutat în sala de antrenament, iar pregătirea asiduuă, din care a postat pe o rețea de socializare mai multe fragmente, a atras nenumărate aprecieri.

Sorana Cîrstea, așa după cum declară chiar ea, se pregătește pentru turneul de tenis de la Istanbul (22-28 aprilie, categorie WTA International) un turneu dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

Recent revenită în top 100 WTA (locul 99) Sorana s-a mutat în sala de antrenament imediat după succesul de la Lugano (proba de dublu), iar mărturiile video, postate chiar de jucătoare pe pagina personală din o rețea de socializare, au atras nenumărate aprecieri din partea fanilor, dar nu numai a acestora.

Getting ready for my next tournament Istanbul ???

Publicată de Sorana Cirstea pe Miercuri, 17 aprilie 2019

sursa video– facebook, Sorana Cîrstea

La turneul de la Istanbul (zgură) va participa și Mihaela Buzărnescu cap de serie nr.2 în turneu) ce va veni direct din Franța, acolo unde echipa de FED Cup a României dispută semifinala competiției, împotriva Franței, în acest sfârșit de săptămână. Sorana Cîrstea s-a retras, în 2018, din echipa de FED Cup a României.

Articolul precedentEste pericol uriaș de avalanşă în Munţii Bucegi
Articolul următorUn stadion fără probleme, condiția pe care ar trebui să o îndeplinească Chindia pentru a juca în Liga I