A fost aglomerație mare la Târgoviște, la inaugurarea unui nou magazin ce comercializează articole sportive. Cunoscutul brand „Decathlon” a deschis cel de-al 27-lea magazin din țară, iar la inaugurare, alături de reprezentanții companiei și autoritățile locale a fost ivitat să participe și Viorel Moldovan, alături de echipa pe care o antrenează, Chindia Târgoviște.

Imagine

Noul magazin a fost inaugurat astăzi (14 noimebrie 2019) în prezența multor târgovișteni. Cel de-al 27 magazin din România al celebrului brand francez, Decathlon, este parte dintr-un complex comercial nou ce, în cea mai mare parte a sa, a fost inaugurat tot astăzi. De departe însă ianugurarea cea mai așteptată a fost cea a magazinului ce are la vânzare articolo sportive, pentru 50 de sporturi diferite, după cum spun proprietarii.

Imagine

Alături de oficialitățile locale (primar, viceprimari) gazdele au vrut neapărat ca Viorel Moldovan să participe, alături de elevii săi ,de la Chindia Târgoviște, la inaugurarea magazinului. Moldovan nu a putut să nu își aducă aminte de perioada petrecută la Nantes, ca jucător, lucru dealfel ușor de intuit deoarece fostul internațional vorbit la început în franceză.

După tăierea panglicii, magazinul a fost deschis oficial și pentru zecile de târgovișteni ce abia așteptau să intre. Dealtfel întrega zonă (complex comercial) a fost astăzi (14 noiembrie) extrem de aglomerată.

Articolul precedentPro România DB-Niciun sfat pentru alegătorii lui Mircea Diaconu, pentru turul II al prezidențialelor
Articolul următorAtenție la…neatenție! Sfaturi utile pentru „Black Friday”