Liderul Pro România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a afirmat, într-o conferință de presă, că nu are niciun sfat pentru alegătorii PRO România, ce au votat în turul I al alegerilor prezidențiale cu Mircea Diaconu, în ceea ce privește turul al doilea. Țuțuianu a spus că nici el nu știe cu cine va vota, în turul al doilea al Prezidențialelor.

Imagine

Sursa fotofacebook Adrian Țuțuianu

Într-o conferință de presă susținută la sediul PRO România Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu a declarat că :

„Electoratul lui Mircea Diaconu nu poate fi tratat unitar. Orice measaj am transmite (n.m. PRO România) ar fi doar pentru o parte din electorii lui Mircea Diaconu. Mai este o problemă. Mulți dintre alegători nu pot alege între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. Viorica Dăncilă este inabilă. Nu este posibil să te cerți cu Ponta, din prima zi după turul I. (…) Vom avea, pentru 20 de ani, un președinte de dreapta (n.m. 10 ani de mandat Traian Băsescu și în 10 de mandat Klaus Iohannis)”

Chestionat cu privire la votul său în turul al doilea al Prezidențialelor A.Țuțuianu nu a spus decât că:

„Mai am timp să mă gândesc cu cine votez”.

În Dâmbovița, la primul tur al alegerilor prezidențiale, Mircea Diaconu, candidatul susținut de Pro România, s-a clasat pe locul al treilea în opțiune electorală. Podiumul a fost următorul:

1.Klaus Iohannis-85.884 de voturi ( 35,77%)

2.Viorica Dăncilă– 67.711 voturi ( 32,49%)

3. Mircea Diaconu– 21.217(10,18%)

Articolul precedentVideo| Vântul a bătut cu peste 170 km/h în zona montană, în timpul Codului Roșu
Articolul următorVideo| Viorel Moldovan, a inaugurat, la Târgoviște, un nou magazin de articole sportive