Chindia Târgoviște a trecut la pas de Dacia Unirea Brăila, codașa din liga secundă de fotbal. Pe teren propriu, elevii lui Viorel Moldovan au câștigat cu 3-0, o întâlnire în care totuși nu au reușit să marcheze decât după pauză.

Chindia Târgoviște și Dacia Unirea Brăila au disputat, pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște, meciul din prologul etapei cu numărul 28 a ligii secunde de fotbal.

Cele două echipe au avut următoarea alcătuire:

Chindia: Aioani – Martac, Leca, Bg. Şandru, D. Panait – Andr. Şerban, Liv. Mihai (cpt.), D. Novac, Cr. Neguţ (D. Dumitraşcu 73′) – Val. Alexandru (Cherchez 46′), D. Florea (Raţă 80′)
Rezerve neutilizate: Ius. Popescu – A. Mihaiu, C. Dinu, Dudea
Antrenor: Viorel Moldovan

Dacia Unirea: Rogers – Muşea, Prunescu, Diakite, Van den Driest – Pleşa (M. Mihalcea 77′), Căruţă (Izmană 59′) – Sahru (Coteţ 59′), Konyeha, Ciucureanu (cpt.) – Jallow
Rezerve neutilizate: Iul. Moldoveanu – Subţirică, Moroianu, Cheleş
Antrenor: Florentin Petre

În prima repriză, în ciuda evidentei diferențe de valoare și a faptului că evoluau pe teren propriu, târgoviștenii nu au reușit să marcheze, chiar dacă ocaziile nu au lipsit, la poarta americanului Rogers, aflat între buturile echipei din Brăila.

Primul gol a venit în minutul 52, marcat de fundașul Mihai Leca.

(Video- Mihai Leca, Chindia Târgoviște)

Chindia a reușit să mai marcheze încă de două ori prin Daniel Florea (min.56) și Cristian Cherchez din penalty (min.62), într-un meci în care oaspeții aproape că nu au contat în atac, în special în perioada a doua.

Chindia Târgoviște-Dacia Unirea Brăila 3-0 (0-0)

Cu această victorie Chindia acumulează 60 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul Academica Clinceni (61 puncte), echipă ce întâlnește Sportul Snagov (59 puncte) în derby-ul etapei, duminică 7 aprilie.

Articolul precedentTransporta peste 100 kg de pește, fără acte. S-a ales cu un dosar penal
Articolul următorCSM Târgoviște pierde și meciul doi, din play off-ul ligii naționale, la Arad