Telenovela Chindia Târgoviște-Viorel Moldovan- Dinamo București, continuă. Deși clubul dâmbovițean a anunțat că antrenorul Viorel Moldovan rămâne la echipă, având contract până în iunie 2020, se pare că fostul internațional nu este de acord. Surse apropiate de echipa Chindia au dat ca sigur faptul că anunțul clarificator va fi făcut de Moldovan, după meciul Universitatea Craiova-Chindia Târgoviște, de duminică 28 iulie 2019.

Chindia Târgoviște a plecat deja spre Craiova unde mâine (28 iulie 2019), cu începere de la ora 18.00, echipa dâmbovițeană va juca, în etapa a III-a, a ligii întâi de fotbal, contra celor de la Universitatea. Surse din interiorul echipei dau ca sigur faptul că acest meci va fi ultimul, pe banca tehnică a Chindiei, pentru Viorel Moldovan, tehnicianul cu care Chindia a reușit promovarea în prima ligă.

Niciun oficial al echipei nu confirmat, până acum, faptul că Moldovan va pleca totuși la Dinamo. Chiar și în aceste condiții, aproape oficial, tehnicianul Chindiei, a lăsat să se înțeleagă că, la finalul meciului cu Universitatea Craiova, de pe „Ion Oblemenco”  (28 iulie 2019, aproximativ ora 20.00) va face anunțul cu privire la mutarea sa, la Dinamo. Nu a fost precizat deocamdată niciun amănunt cu privire la clauzele contractuale, dintre Chindia și Viorel Moldovan, cert fiind doar faptul că cei de la Chindia nu sunt de acord cu plecarea lui Moldovan.

Foto- Emil Săndoi (după un meci Chindia-FC Argeș 2-4, liga II, 2018)

Deja, în interiorul echipei dâmbovițene, este vehiculată și varianta înlocuitorului lui Viorel Moldovan. Cele mai multe șanse pare să le aibă Emil Săndoi, fostul internațional fiind în momentul de față fără contract. Acesta a antrenat ultima dată ( în perioada 2017-2019) echipa FC Argeș (liga a II-a de fotbal).

Foto articolPlecare Chindia Târgoviște, pentru meciul cu U.Craiova ( din 28.07 2019)

Sursa fotoAFC Chindia Târgoviște (facebook)

Articolul precedentDe nestăvilit. Încă trei focare de pestă porcină africană, declarate în Dâmbovița
Articolul următorBiciclist accidentat la Lungulețu