Antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, Viorel Moldovan, nu este foarte supărat după remiza (1-1) înregistrată în confruntarea cu Gaz Metan Mediaș. Fostul internațional chiar își laudă elevii de la Chindia, spunând că „Asta însemnă să nu îți placă să pierzi”.

Partida dintre Chindia Târgoviște și Gaz Metan Mediaș (scor final 1-1) a avut loc (26 octombrie 2019) la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”, și a contat pentru etapa a 14-a, prima a returului, în liga I de fotbal.

La finalul partidei, în care târgoviștenii au smuls un egal pe final de meci (gol Pițian, în minutul 86), Viorel Moldovan nu a fost foarte supărat pe elevii săi, ce nu au reușit să își apropie victoria, așa cum sperau înainte de meci.

Foto– Viorel Moldovan, antrenor Chindia Târgoviște

„Începem returul cum am început şi turul. Două reprize diametral opuse, prima repriză a Gazului, a doua repriză a noastră. Este un rezultat echitabil şi mă bucur că nu am pierdut. Un punct muncit, băieţii mei merită felicitări. Mă bucură reacţia lor după golul primit, asta înseamnă să nu îţi placă să pierzi”, a declarat Viorel Moldovan la   finalul partidei.

Foto– Ocazie gol Chindia. Partidă contra Gaz Metan Mediaș (26 oct. 2019)

Tehnicianul dâmboviţenilor a remarcat şi o performanţă reuşită de echipa sa, care în urma acestui rezultat este pe locul 11 în clasament, cu 16 puncte: „Suntem singura echipă care nu a primit gol la fazele fixe. Asta înseamnă să fii responsabil”.

Următorul meci al celor de la Chindia Târgoviște va avea loc în data de 1 Noiembrie, în deplasare, pe trenul celor de la Viitorul, în cadrul etapei a 15-a a Ligii I de fotbal, începând de la ora 18.00.

Articolul precedent„Nopți de foc”, în Dâmbovița și Argeș, la „Focul lui Sumedru”
Articolul următorVIDEO Accidentul cu 4 victime de la Colacu. Șofer: căruța nu era nesemnalizată