Chindia Târgovişte a fost învinsă, vineri, pe terenul celor de la Academica Cliceni, scor 1-3 (1-2), şi rămâne fără victorie după cinci runde disputate, în Liga l.
Viorel Moldovan consideră că este vinovat pentru modul în care a gestionat meciul de la scorul de 1-0 pentru Chindia, dar şi pentru forma fizică arătată de jucătorii săi, pe care nu a reuşit să-i aducă în forma optimă dorită.
„Începem bine jocul, reuşim să deblocăm rezultatul, să avem acest 1-0, dar din păcate nu am reuşit să gestionăm unele situaţii, când puteam chiar să le facem 2-0.  Am jucat prost în ofensivă.  Îmi asum în totalitate aceste eşec, se pare că nu am reuşit să îi capacitez la maximum pe jucători pentru a atinge nivelul pe care ni l-am propus pentru această zi. Fotbalul, greşeala aşteaptă. Noi, din păcate, în ofensivă nu am fost lucizi. Am avut câteva ocazii să egalăm, dar nu am reuşit acest lucru. După care, normal, încerci să ataci, te expui, oferi spaţii adversarului şi, aşa cum s-a întâmplat şi astăzi, am primit golurile pe această traniziţie pozitivă a adversarului”, a explicat Viorel Moldovan, potrivit

După cinci runde, Chindia Târgovişte are un singur punct, după egalul din deplasare cu Gaz Metan, scor 2-2, în prima etapă, apoi patru înfrângeri la rând.
Articolul precedentTineri din Prahova, parte a unui proiect inițial de Asociația Chindia Jurasic Park
Articolul următorVal neobișnuit de cutremure în Vrancea. Trei doar în ultimele ore