Antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, Viorel Moldovan, a declarat că este șocat de exprimarea în teren avută de jucătorii săi de la Chindia Târgoviște. Afirmația vine după eșecul dezămăgitor, suferit de dâmbovițeni, din partida cu AFC Hermannstad, scor 0-1, un meci în care dâmbovițenii nu au avut nici măcar un șut pe spațiul porții adverse.

Chindia a pierdut cu 0-1 primul meci din play out iar acum dâmbovițenii, cu doar 13 puncte, se află pe loc de baraj, în liga I. Imediat după eșecul suferit de echipa sa, Viorel Moldovan a vorbit despre o ‘‘cruce foarte grea”, pe care echipa sa trebuia să o poarte, dar și despre faptul că uneori nici el nu înțelege ce joacă elevii săi.

Am făcut un meci modest, sub așteptările mele. Asta e realitatea, victoria a fost meritată pentru Hermannstadt. Am acuzat șocul golului primit rapid. Mă îngrijorează înfrângerea, sper să recuperăm câțiva jucători absenți astăzi până la meciul cu Sepsi. Ne ducem crucea, una grea. Trebuie să o batem pe Sepsi. Va fi un play-out dificil. Astăzi ne-au lipsit patru jucători.

Am suferit la nivel de calitate, n-am ținut de minge, n-am construit, n-am pus probleme în ofensivă. Cam asta a fost istoria acestui joc. Aș fi preferat să încep cu o victorie, mai ales în fața unei contracandidate. Dar avem fluctuații. Câteodată facem meciuri bune, alteori sunt și eu șocat de exprimarea lor pe teren”, a spus Moldovan, după meci.

Chindia dispută următorul meci din play out pe teren propriu,în compania celor de Sepsi Sf.Gheorghe, duminică, 8 martie, ora 17.30, pe stadionul „Ilie Oană” (Ploiești), în etapa a II-a a play-out-ului Ligii I.

Prețuri biletelor sunt următoarele, conform unui anunț al clubului târgovistean:

Tribuna 0 – 20 lei
Tribuna I – 15 lei

Pentru Chindia urmează o perioadă hotarâtoare pentru ramânerea în prima ligă, programul fiind unul ce include cele mai dificile confruntări, teroretic, pentru echipa lui Viorel Moldovan.

Luni, 16 martie, ora 20.30, cu Dinamo, la București

Luni, 23 martie, ora 20.30, cu Viitorul, la Ploiești

Articolul precedentUn tânăr și o tânără s-au implicat într-o bătaie, pe stradă, la Târgoviște. Incidentul a fost aplanat de un jandarm
Articolul următorUpdate| Accident mai puțin obișnuit. O femeie aflată pe bicicletă, spulberată, de pe șosea, de o căruță, la Vulcana Pandele