O tânără de 18 ani și fostul său concubin, în vârstă de 22 de ani, s-au implicat într-un conflict violent pe stradă, în imediata vecinătate a Judecătoriei Târgoviște. Incidentul, ce putea să se termine foarte prost ,pentru tânăra de 18 ani, a fost repede aplanat de un jandarm, ce se afla la postul din incinta Judecătoriei Târgoviște.

Sursa foto articolcaptură postare targovistenews.ro

Incidentul a avut loc pe Bulevardul „Unirii” din Târgoviște, în după amiaza zilei de 2 martie. Cei doi foști concubini, ce erau însoțiți de mai multe persoane, se pare că s-au intâlnit întâmplător pe stradă, moment în care bărbatul a agresat-o pe tânăra de 18 ani. Aceasta a avut noroc cu un jandarm, ce a intervenit imediat ce a văzut că situația tinde să degenereze.

“Un jandarm dâmbovițean aflat în serviciu la Judecătoria Târgoviște a intervenit, luni, 2 martie a.c., pentru a aplana un conflict spontan produs între doi foști concubini.

Tinerii, însoțiți de alți prieteni s-au întâlnit pe bulevardul „Unirii” din municipiul Târgoviște în imediata vecinătate a instituției unde jandarmul își îndeplinea atribuțiile de serviciu.

La un moment dat, între cei doi, foști concubini, cu vârsta cuprinsă între 18 și 22 de ani s-a declanșat o altercație pe fondul unor discuții contradictorii. Jandarmul a intervenit prompt și a aplanat starea conflictuală.

Celor doi tineri le-au fost întocmite actele de sesizare, după care au fost conduși la sediul Poliției Municipilui Târgoviște pentru continuarea cercetărilor”.

Au precizat cei de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița, prin intermediul unui comunicat de presă.

Articolul precedentVideo| Tentativă de jaf la Poiana, în Dâmbovița. Hoții au fost surprinși de camerele de supraveghere
Articolul următorViorel Moldovan: „Uneori sunt șocat de exprimarea jucătorilor, în teren”