Echipa de volei a CSM Târgoviște și-a stabilit componența și a început pregătirile. După cum anunță oficialii clubului în afara transferurilor deja perfectate o singură jucătoare va mai veni la echipă.

Ocupantă a locului trei în campionat, în ediția 2018-2019, și finalistă a Cupei României în același sezon, CSM Târgoviște a început pregătirile pentru noul sezon.

 „Sub comanda noului tehnician, sârbul Dragan Nesic, opt dintre jucătoarele care vor evolua pentru echipa noastră în stagiunea 2019-2020 se antrenează de zor, urmând ca în scurt timp să se alăture și voleibalistele care au răspuns convocărilor la loturile naționale.

Astfel, la primele antrenamente programate în această săptămână, au luat parte următoarele jucătoare: Litovchenko, Sredic, Prokopic, Starcevic, Vukomanovic, Balae, Pamfil.

Sportivele Clubului Sportiv Municipal, care au răspuns convocărilor echipelor naționale, sunt: Calotă, Trică, Buterez și lka Van der Vyver. Tot într-o acțiune naționalei se află și Alex Cosma, secundul formației noastre, care îndeplinește un rol similar și la selecționata României.

Tot în această perioadă, conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgoviște va mai perfecta un transfer important pe care-l vom anunța curând pe site-ul oficial.”

Se precizează pe site-ul oficial al clubului.

Cea de-a doua echipă a CSM Târgoviște, cea de baschet feminin, are în continuare o situație incertă, nefiind anunțat niciun transfer, ba mai mult, contractele cu jucătoarele străine din lot nu au fost reînnoite. Echipa nu are drept de participare (conform unei decizii a FRB) în competițiile interne, în sezonul 2019-2020, dar decizia, luată în luna mai, nu a fost confirmată, momentan.

Articolul precedentPSD DB contestă scrisoarea de protest, adresată Vioricăi Dăncilă
Articolul următorMașină făcută zob, într-un accident, la Dragomirești. Miraculos, nimeni nu a fost rănit grav