Știința Bacău și CSM Târgoviște s-au confruntat într-o partidă ce reprezenta ultima șansă pentru moldovence a mai spera la locul 3 în campionat. la capătul unei partide pe care au dominat-o băcăuancele s-au impus cu 3-1, la seturi.

Confruntarea, ce a avut loc la Bacău, a contat pentru ultima parte a campionatului diviziei A1 la volei feminin (locurile 1-6). Partida, în eventualitatea unui succes al oaspetelor din Târgoviște, ar fi însemnat aproape sigur obținerea, la finalului actualei ediții de campionat, a locului trei pe podium, de către echipa din Târgoviște. Gazdele de la Bacău s-au mobilizat exemplar și la capatul unui meci pe care l-au dominat au reușit să se impună.

Știința Bacău- CSM Târgoviște 3-1 ( 25-15,21-25,25-19,25-23)

De la gazde A. Cazacu (22 puncte) a fost cea mai bună jucătoare, în vreme ce de la oaspete s-au remarcat Sara Klisura (18 puncte) și Jelena Alajbeg(28 de puncte).

Gazdele de la Știința Bacău mai speră acum să ocupe locul trei la finalul campionatului, după cum a declarat la finalul partidei antrenorul Florin Grapă, „trebuie să obținem o victorie de trei puncte acasă cu Blajul și să nu pierdem la Lugoj, pentru a mai putea spera” a spus, după confruntare, antrenorul principal al Științei Bacău.

Locul trei este ocupat momentan de CSM Târgoviște, în spatele celor de la Alba Blaj și CSM București.

Sursa foto articol facebook, Știința Bacău Volei

Articolul precedentChindia smulge un egal la Arad și are din nou emoții pentru promovare
Articolul următorA ajuns cu mașina în șanț și s-a ales cu dosar penal, după ce a refuzat recoltarea de probe biologice,