CSM Târgoviște s-a impus, fără prea mari emoții, în partida de campionat, disputată în deplasare, contra celor de la CSM Lugoj. Contingentul ex-iugoslav, de la dâmbovițence, și-a făcut din nou datoria și a adus victoria.

Partida din prima ligă de volei feminin (divizia A1) dintre gazdele de la CSM Lugoj și CSM Târgoviște a fost una în care oaspetele nu au lăsat practic nicio șansă ardelencelor.

În o oră și patru minute de joc CSM Târgoviște a reușit să ia toate punctele, dintr-o partidă în care pornea ca mare favorită.

CSM Lugoj-CSM Târgoviște 0-3 (18-25, 12-25, 14-25)

De la oaspete, contingentul ex iugoslav, al echipei antrenate de Valerijan Luka, și-a făcut din nou datoria. S. Klisura (17 puncte, 2blocaje) și J.Alajbeg (15 puncte, 5 blocaje) au fost cele mai bune jucătoare (conform statisticilor) de la CSM Târgoviște, acestora alaturându-se și Sredic sau Djuric, cu statistici foarte bune în partidă. De la gazde nu s-a remarcat decât N. Kocic.

În data de 12 martie, CSM Târgoviște joacă, pe teren propriu, într-o partidă restantă, împotriva fetelor de la CSM Volei Alba-Blaj.

Echipa târgovișteană și-a consolidat, grație victoriei de la Lugoj, poziția a treia în campionat, în spatele celor de la CSM Volei Alba-Blaj și CSM București.

Sursa foto articolfacebook, Gabi Boriga

Articolul precedentVideo| Incendiu la o pădure de pin. 5 ha de vegetație au ars pe dealurile de lângă Pietroșița
Articolul următorPeste 100 de noi cazuri de rujeolă în România. Câte cazuri au fost confirmate în Dâmbovița