CSM Lugoj și CSM Târgoviște s-au întâlnit, la „Sala Sporturilor” din Târgoviște, într-o luptă pentru locul V în prima ligă de volei feminin. După o confruntare ce a durat aproape două ore, câștiga de cauză au avut gazdele ce s-au impus cu 3-1 la seturi.

Gazdele de la CSM Târgoviște abordau partida din etapa a VIII-a, a primei ligi de volei feminin, din postura unei echipe „rănite”, asta după ce în precedentele meciuri suferiseră(cu Dinamo și Știința Bacău) două eșecuri, ce coroborate cu faptul că în etapa a VII-a echipa dâmbovițeană a stat, au făcut ca gazdele să ajungă până pe locul 6 în campionat.

Oaspetele au venit practic să apere locul 5 din campionat, ocupat înaintea acestei etape( cu un singur punct în plus față de CSM Târgoviște).

Imagine

Sursa foto-CSM Târgoviște

Partida a fost una echilibrată dovadă stând și durata oarecum neobișnuită a partidei, fiind nevoie de aproape două ore de joc pentru a se stabili câștigătoarea,

La final tabela a indicat:

CSM Târgoviște-CSM Lugoj 3-1(29-27,28-30,25-20,25-20)

De la gazde s-a remarcat în mod deosebit juc[toarea de culoare, H.Yusleyni autoare a nu mai puțin de 32 de puncte, secondată de Gabriela Bălae (19 puncte, 3 blocaje), cele două fiind practic jucătoarele ce au făcut diferența în favoarea gazdelor.

Cu această victorie CSM Târgoviște reușește să treacă din nou în fața celor de la Lugoj, până pe locul 5 în campionat.

Articolul precedentUpdate| Șoferul rănit în accidentul de pe DN 1A (22 noiembrie) a decedat la spital
Articolul următorImpresionant! Doi români din Slatina, ce au votat în Spania, cântă o melodie patriotică în secția de vot