Veștile rele continuă să curgă în valuri în ceea ce privește incidentele rutiere petrecute în județul Dâmbovița în data de 22 noiembrie. șoferul autoturismului lovit de un tir, pe DN 1A la Bujoreanca, a decedat la spital, ridicând la 3 numărul victimelor, înregistrate într-o singură zi, pe drumurile din Dâmbovița.

Accidentul petrecut în jurul orei 18.30, în data de 22 noiembrie 2019, pe DN 1A, la Bujoreanca ( detalii aici www.realitateadedambovita.net) are un nou bilanț. Din păcate este unul dramatic.

Foto- Accident DN 1, Bujoreanca (22 noiembrie 2019)

Șoferul autoturismului, rănit grav în urma incidentului și transportat în stare de inconștiență la spital, a decedat în incinta unității medicale, unde a fost transportat.

Cea de-a doua victimă, femeia (pasager în autoturism) se află în continuare internată în spital, dar și aceasta este într-o stare extrem de gravă, după cum informează polițiștii de la IPJ Dâmbovița.

Prin decesul bărbatului implicat în accidentul de pe DN 1A, bilanțul persoanelor decedate într-o singură zi( 22 noiembrie), în urma unor accidente rutiere, petercute în Dâmbovița, a ajuns la 3 (două femei de 63 și respectiv 80 de ani, au decedat tot ieri, 22 noiembrie, în urma unor accidente petrecute în Dâmbovița).

Mai multe detalii aici și aici.

Articolul precedentAlegeri prezidențiale 2019 (turul II). Aflați primii cine este noul Președinte (și) de pe realitateadedambovita.net
Articolul următorVolei feminin| Victorie muncită pentru CSM Târgoviște, în prima ligă