Echipa de volei feminin a CSM Târgoviște a început cu stângul 2019, în campionat. Pe terenul campioanei, CSM Bucuresti, dâmbovițenele au fost de-a dreptul spulberate, în prima etapă din campionat jucată în 2019.

Etapa cu numărul 11 a programat la București, în data de 19 ianuarie 2019, confruntarea ce se anunța a fi un adevărat derby al rundei, între gazdele de la CSM București și CSM Târgoviște.

Din păcate, pentru echipa dâmbovițeană, partida a fost departe de a fi un derby, oaspetele fiind de-a dreptul spulberate de gazdele bucureștene, campioana en-titre. Scorul vorbește de la sine.

CSM București- CSM Târgoviște 3-0 (25/12. 25/12, 25/19)

De la gazde s-au remarcat  Trushkina ce  a reușit 15 puncte. A doua marcatoare a echipei a fost Alexandra Sobo, care a făcut 12 puncte și a terminat meciul cu +12, adică nu a făcut nici măcar o singură greșeală în meci. De la CSM Târgoviște doar noua achiziție, Alajbeg, ce a terminat cu 11 puncte, s-a ridicat la nivelul confruntării.

CSM Târgoviște rămâne pe poziția a patra în clasament, cu 15 puncte. Ierarhia primei ligi este dominată de CSM București ce a strâns 27 de puncte (după 11 etape).

Foto articol facebook, CSM Bucuresti volei

Articolul precedentMedicii ne recomandă să avem grijă de animale în perioadele cu temperaturi scăzute şi căderi de zăpadă
Articolul următor„Cutremur” în Consiliul Local Titu. Demisia în bloc a liberalilor trimite comunitatea aproape de alegeri anticipate