Polițiștii dâțmbovițeni au dat zeci de amenzi, doar în 2019, administratorilor drumurilor, de pe teritoriul județului Dâmbovița. Atât Consiliul Județean Dâmbovița cât și CNAIR se regăsesc în lista celor amendați, pentru că nu au întreținut, conform legii, suprafața carosabilă.

28 de amenzi au fost aplicate administratorilor drumurilor din Dâmbovița, în ceva mai mult de o lună. Conform IPJ Dâmbovița:

„De la începutul anului și până la data de 7 februarie a.c., polițiștii de la rutieră au aplicat 28 de amenzi administratorilor drumurilor ca urmare a neasigurării stării de viabilitate a părții carosabile și a nesemnalizării obstacolelor și pericolelor create prin degradarea excesivă a drumurilor.”

Cele mai recente situații, în care au fost aplicate amenzi au fost:

„În zilele de 30 și 31 ianuarie a.c., administratorul drumului național 61 a fost sancționat contravențional pentru neîndeplinirea obligației de a menține viabilitatea părții carosabile, mai ales în zona km.69+800, pe podul care traversează autostrada și în interiorul localității Ionești și pentru nesemnalizarea obstacolelor create de existența gropilor care afectează siguranța traficului rutier, mai ales pe timp de noapte.

De asemenea, având în vedere gropile existente pe drumul județean 714A, pe podul peste râul Ialomița, polițiștii din Fieni au procedat la sancționarea contravențională a administratorului drumului, cu amendă în valoare de 3.045 de lei.

A precizat IPJ Dâmbovița.

 

Foto articol Ilustrativ

Articolul precedentCSM Târgoviște transferă o jucătoare, liberă de contract, pentru a respecta mai ușor regula U23
Articolul următorA murit fostul primar al comunei Gura Foii