Echipa de baschet feminin CSM Târgoviște a semnat un contract cu încă o jucătoare de sub 23 de ani. Teodora Neagu, rămasă fără angajament, după ce a reziliat înțelegerea cu ICIM Arad, precedentul club unde a evoluat, vine la Târgoviște, echipă pe care ICIM Arad a învins-o în urmă cu doar câteva zile.

Transferul jucătoarei de 22 de ani (născută 1996), Teodora Neagu (foto), a fost anunțat de clubul târgoviștean, pe propriul site. Teodora Neagu vine să întărească lotul celor de la CSM Târgoviște, se anunță pe pagina oficială a CSM-ului târgoviștean.

Jucătoarea a evoluat în Liga națională de baschet la BCM Danzio Timișoara (2013-2014), Universitatea Cluj Napoca (2014-2017),ACS Sepsi SIC Sf.Gheorghe(2017-2018) și ICIM Arad (2018-2019). Teodora Neagu a rămas fără echipă, după ce clubul său, ICIM Arad, de comun acord cu jucătoarea, a reziliat contractul între părți, în data de 5 februarie.

În actualul sezon, T.Neagu nu a reușit performațe notabile, având 16 jocuri bifate, în tricoul echipei din Arad ( o medie de 19.59 minute pe meci, cu un indice al eficienței de 3.0 și doar 3.9 puncte marcate, per partidă). Jucătoarea poate ajuta însă echipa din Târgoviște, exact cum a făcut-o și la Arad, evoluând în primele 20 de minute ale partidelor. Conform regulamentului FRB, este obligatoriu, în prima ligă de baschet feminin, ca în primele 20 de minute ale meciului, pe parchet, să se afle o jucătoare U23.

Sursa foto articolwww.totalbaschet.ro

Articolul precedent„E ireal unde s-a ajuns!”. Pro România Dâmbovița explică de ce partidul nu va vota bugetul
Articolul următorZeci de amenzi pentru administratorii drumurilor din Dâmbovița, doar în 2019