Ca în fiecare an, înaintea marii sărbători a Învierii Domnului, Arhiepiscopia Târgoviștei, la inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, a organizat o acțiune dedicată copiilor cu măsură de protecție specială.

Astăzi au fost oferite cadouri, constând în îmbrăcăminte, încălțăminte și dulciuri, pentru 22 copii de la Complexul de Servicii Sociale Târgovişte “Floare de Colţ” și pentru 8 copii de la Centrul “Sfântul Ierarh Nicolae“, din cadrul Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină.

„Cu prilejul Sărbătorilor Pascale, copiii şi adulţii din centrele subordonate Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Damboviţa, participă la slujbele religioase și alte acțiuni 1specifice acestor zile, precum și la diverse activități recreative și de socializare. De asemenea, în această perioadă, toți beneficiarii adulți și copii din centrele rezidențiale primesc cadouri din partea unor societăţi comerciale, instituţii, parohii, școli, grădinițe, ONG-uri, persoane fizice, cărora le mulțumim pentru bunăvoință și disponibilitate. Menționăm că lista sponsorilor este deschisă, urmând să fie oferite și alte surprize în următoarele zil”, se arată într-un comunicat al DGASPC Dâmbovița.

Articolul precedentTuriștii nu se pot bucura de Transbucegi nici de Paște. Vântul puternic din ultimele zile a favorizat înzăpezirea Drumului Județean 713
Articolul următorRecomandările polițiștilor vacanța de Paște. Mare atenție la înșelăciunile cunoscute sub denumirea de „Accidentul” și „Premiul”