În perioada 14 – 20 octombrie 2019, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 92 de evenimente.
Este vorba de 7 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 55 incendii de vegetaţie, 19 acţiuni pentru asigurare zonă, 9 acţiuni pentru asistenţă persoane, o misiune pirotehnică şi două acţiuni la alte situaţii de urgenţă (deblocări ușă).
Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 254 cazuri medicale.
„Subunităţile de intervenţie au desfăşurat: un exerciţiu pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi 8 acţiuni de recunoaştere în teren (pentru identificarea şi evaluarea căilor de acces şi intervenţie şi verificare sirene). Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituţii publice şi operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă.  De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării”, se arată într-un comunicat al ISU Dâmboviţa.
Articolul precedentStudenții de la Valahia s-au documentat la Stația de Epurare din Târgoviște
Articolul următorFotbal feminin: CSȘ Târgoviște clachează, pe teren propriu,în fața celor de la Odorhei