Update 10.30: Politia Română, prin Centrul Infotrafic, anunță că în zona accidentului de pe A1 (km 49 al autostrăzii) circulația ar trebui să reia în condiții normale,după ora 09.30. Politiștii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să se asigure în mod corespunzător şi să semnalizeze înainte de schimbarea benzii de circulaţie, respectând indicaţiile semnalizărilor rutiere temporare de la locul efectuării lucrărilor menţionate.

 

Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață pe A1 (București-Pitești), în dreptul localității Corbii Mari, din Dâmbovița. Coliziunea s-a produs între un autoturism și o mașină de mare tonaj, la km 49 al autostrăzii. Traficul auto a fost blocat.

La accidentul produs pe raza comunei Corbii Mari,situată lângă A1, au intervenit pompierii de la detașamentul Titu cu o ambulanță de tip SMURD și o mașină de descarcerare cât și cei de la Ambulanța Dâmbovița. Soferul autoturismului, un bărbat de 58 de ani, a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii, în urma incidentului, fiind nevoie de intervenția echipajului de la descarcerare.După acordarea primului ajutor, la fața locului, bărbatul, accidentat grav, a fost preluat de un echipaj SAJ Dâmbovița și transportat la UPU Titu.

Traficul auto în zonă a fost blocat. Accidentul s-a produs în condiții de ceață și umiditate crescută .

(Sursa foto- ISU Dâmbovița)

Articolul precedent„Fiecare copil merită o poveste” – instruire a directorilor
Articolul următorPercheziții de amploare. Capitala,Dâmbovița și alte trei județe vizate.15 mandate de aducere