Accident teribil la km 61 al autostrăzii București-Pitești (km 61) pe raza localității dâmbovițene Corbii Mari. Conform informațiilor furnizate de Poliția Română se pare că au fost implicate 7 autoturisme. Trei persoane au fost rănite.

Accidentul s-a produs în jurul orei 18.00 la km 61 al A1. Pompierii de la ISU Dâmbovița au fost solicitați să intervină la locul accidentului în care au fost implicate 3 autoturisme, conform celor de la ISU Dâmbovița. Poliția Română anunță că au fost implicate 7 autoturisme în coliziune.

La locul coliziunii au intervenit pompierii cu 1 ASAS și 4 ambulanțe SMURD, de la Titu, Găești, Răcari și Potlogi. Deasemenea 2 ambulanțe SAJ Dâmbovița au fost solicitate la locul accidentului.

Trei persoane au fost rănite. Acestea nu au avut nevoie de descarcerare. Victimele au fost preluate de ambulanțe și transportate de urgență la UPU Găești.

Traficul s-a desfășurat restricționat în zonă, pe o singură bandă, timp de mai bine de o jumătate de oră, fiind reluat la momentul actual. Cozile de mașini au fost și de 3 km.

Articolul precedentUpdate| Scandal cu focuri de armă, din pricina unui porc, în Dâmbovița, la Picior de Munte
Articolul următorChindia pierde în deplasarea de la Sepsi și ajunge în subsolul clasamentului