Chindia Târgoviște a ratat șansa de a încheia anul 2018 pe prima poziție a clasamentului ligii secunde de fotbal. În ultima partidă din acest an, echipa condusă de Viorel Moldovan a pierdul la U Cluj, după ce a condus cu 1-0.

Pe un stadion înghețat, în nocturnă, Chindia Târgoviște, ocupantă a primei poziții în clasamentul ligii secunde, înaintea etapei cu numărul 21, a încercat să mențină această poziție, până la reluarea competiției din 2019. Pentru acest lucru avea nevoie neapărat de victorie, în meciul din deplasare, de la Cluj Napoca.

”U” Cluj: Dur Bozoancă – Al. Coman, Abrudan (cpt.), Andr. Cordoş, Berci (Căpuşă 65′) – Taub, Gab. Giurgiu, Sepsi – Haţiegan, Gavra (Cr. Ene 85′), Oct. Ursu (M. Coman 75′)
Rezerve neutilizate: Iul. Dinu – K. Twumasi, Hordouan, G. Florescu
Antrenor: Bogdan Lobonţ

Chindia: Ius. Popescu – Martac, C. Dinu (Crinel Stoica 67′), Dudea, D. Dumitraşcu – Andr. Şerban (Alin Manea 80′), D. Novac, Andr. Lungu, Mihaiu – D. Florea, Cherchez (cpt.)(Cr. Neguţ 54′)
Rezerve neutilizate: Aioani – Rogoveanu, Ad. Ioniţă, Acasandrei
Antrenor: Viorel Moldovan

Lucrurile au părut că se întâmplă așa cum plănuise Viorel Moldovan, antrenorul oaspeților.

Andreas Mihaiu a deschis scorul pentru Chindia în minutul 13. Gazdele nu au acuzat șocul și au egalat, prin Iuliu Hațiegan în minutul 36. Rezultat cu care se încheie prima repriză (U Cluj -Chindia 1-1).

La reluare tot gazdele din Cluj s-au dovedit a fi mai insistente și în minutul 50 Gavra reia în plasa porții apărate de Iustin Popescu, aducând U Cluj în avantaj. În ciuda insistențelor și a jocului ofensiv, Chindia nu a reușit egalarea. În schimb, în prelungiri gazdele mai punctează o dată prin Iuliu Hațiegan (MIN. 90+5), pe contraatac stabilind scorul final al partidei

U Cluj- Chindia Târgoviște 3-1 (1-1)

Cu această victorie U Cluj urcă pe prima poziție a clasamentului, la egalitate de puncte cu Chindia Târgoviște (44). Chindia poate însă să mai coboare câteva locuri în clasament, chiar până pe locul cinci, după ce se desfășura și meciurile de sâmbătă și duminică, din etapa cu numărul 21, ultima din acest an, în liga secundă.

În funcție de rezultate Sportul Snagov, Academica Clinceni sau Petrolul Ploiești pot trece pe prima poziție a clasamentului.

Articolul precedentTransporta ilegal marfă și persoane, de la Buzău la Londra. L-au prins la Târgoviște
Articolul următorMii de articole pirotehnice confiscate, de Poliție