Doi bărbați, tată și fiu, din Colacu, județul Dâmbovița, au ajuns să fie urmăriți de poliție după ce fiica, respectiv sora acestora, a anunțat poliția spunând că este agresată fizic și lipsită de libertate de cei doi. La locuința acestora polițiștii au constatat că cele reclamată de fată sunt reale.

Scandal imens într-o familie din localitatea Colacu, după ce o fată de 16 ani a cerut ajutorul polițiștilor, în data de 19 martie. Conform IPJ Dâmbovița, faptele sunt demne de un scenariu de film.

Fotocaracter ilustrativ

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați de o adolescentă de 16 ani, din localitatea Colacu, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic și lipsită de libertate de către tatăl și fratele său.

În urma deplasării la fața locului, echipa de cercetare a stabilit că aspectele de sesizate se confirmă, partea vătămată prezentând urme vizibile de violență.

Pe timpul verificărilor, tatăl victimei, un bărbat de 50 de ani, s-ar fi opus conducerii la sediul poliției, i-ar fi amenințat pe polițiști cu un obiect tăietor și ar fi fugit de la fața locului.

Polițiștii au reușit prinderea și imobilizarea acestuia, fiind condus la sediul poliției.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi, 20 martie, să fie prezentat Judecătoriei Răcari cu propunere de arestare preventivă.

Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal și ultraj.

De asemenea, față de fratele victimei, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.”

Tânăra a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Articolul precedentO tânără malteză, apel disperat pentru găsirea familiei din Târgoviște
Articolul următorAtenție! Adolescenți fără permis șofează pe drumurile din Dâmbovița