Se pare că venirea anotimpului rece nu a fost suficientă pentru a îngreuna traficul auto din marile orașe. O „mână de ajutor” dau și șoferi inconștienți. Polițiștii târgovișteni au depistat în trafic, într-o singură zi, șoferi fără permis, care erau băuți bine sau conducând mașini radiate.

Conform unei informări a IPJ Dâmbovița în ziua de 10 decembrie:

„(…) polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un bărbat din Valea Voievozilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul i-ar fi fost încredințat de către o femeie care cunoștea că bărbatul nu este posesorul unui permis de conducere.

Fiind testat cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie cu  o valoare de 0.36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, un tânăr de 19 ani, din Cojasca, a fost surprins în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație, iar altul, în timp ce se deplasa la volanul unui autovehicul, deși avea suspendat dreptul de a șofa.

Pe numele tuturor, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.”

Articolul precedentAu fost confirmate primele cazuri de trichineloză în Dâmbovița
Articolul următorCentura Chindiei. Cele două cluburi organizatoare, din Târgoviște, trimit boxeri la competiție