„Centura Chindiei”, competiție sportivă dedicată nobilei arte a pugilatului, va avea, la ediția din 2018, participare din partea ambelor cluburi organizatoare. CS Târgoviște și CSM Târgoviște vor trimite sportivi ( cadeți și juniori) la întrecerea ce va avea loc în data de 15 decembrie.

Deși este doar la ediția a cincea „Centura Chindiei” este o competiție reper penru tinerii boxeri din România (cadeți sau juniori). În 2018 competiția are între organizatori Clubul Sportiv Târgoviște (structură din subordinea Ministerului Tineretului și Sporturilor) și CSM Târgoviște (structură sportivă aflată în subordinea Primăriei Târgoviște). Ambele cluburi au secții de box. Rivalitatea sportivă, dar  nu numai, a făcut ca doar cu câteva zile înainte de startul întrecerii (15 decembrie) să se ivească posibilitatea, de nedorit, ca unul dintre organizatori, CSM Târgoviște, să nu trimită sportivii la competiție.

Așa cum a anunțat oficial, directorul CSM Târgoviște, Cristian Savu:

„Au fost câteva neînțelegeri, dar totul s-a lămurit și sunt în măsură să spun că boxerii noștri vor merge la această competiție. Am discutat și cu domnul Tamaș(n.r. antrenorul secției de box a CSM Târgoviște) și cu cei de la CS Târgoviște și am confirmat prezența”.

De celaltă parte, antrenorul secției de box de la CS Târgoviște, Gheorghe Stan, a declarat, pe pagina oficială a clubului:

„Alături de ceilalți parterneri ne dorim să dăm o valoare mai mare competiției. Centura Chindiei reprezintă cel mai important  eveniment pugilistic care este organizat în municipiul Târgoviște și în județul Dâmbovița. Avem încredere că evenimentul va fi unul de excepție, la care vor lua parte  pugiliști de la majoritatea cluburilor din țară. S-au făcut eforturi considerabile pentru organizarea Centurii. „

Declarație Gheorghe Stan, antrenor CS Târgoviște

Competiția „Centura Chindiei” va avea loc în data de 15 decembrie, la Sala Sporturilor din Târgoviște.Evenimentul pugilistic este organizat de  CS Târgoviște, CSM Târgoviște și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița.

foto articol-www.cstargoviste.ro

Articolul precedentAtenție! Șoferi fără permis, băuți,cu mașini radiate, asta au găsit polițiștii târgovișteni într-o singură zi
Articolul următorFoto| Ca-n filme! Acțiune spectaculoasă cu trei tineri, ce spărgeau locuințe, reținuți pe un câmp din Dâmbovița